Poziv na nagradni fotonatječaj ‘PhotoCity’ 2022 – VEZE

KAF Sv .Lovreč organizira i ponovno otvara 11. ‘PhotoCity‘ nagradni foto-natječaj. Natječaj je otvoren 05.07.’22 i bez kotizacije je. Namijenjen je svima iz Republike Hrvatske, bez obzira na dob (za sve one iznad 16 godina) ili profesionalni status.

Tema ovogodišnjeg natječaja je ‘VEZE‘. Zadana tema omogućava širok spektar interpretacije, od onih veza koje primjećujemo u prirodi i oko nas, do drušvenih, socijalnih, sve do filozofskih.

Radovi se prihvaćaju do 30.7.’22. u elektroničkom obliku na e-mail photocity22@gmail.com ili putem online obrasca za prijavu . Link za prijavu je https://forms.gle/qyftDpVJb68u2xxe8

Također se svi zainteresirani mogu ‘povezati’ do prijavnice putem QR koda, priloženom u promotivnim materijalima.

Stručni ocjenjivački sud (koji će biti pravodobno predstavljen) sastavljen od priznatih fotografskih autora, stručnjaka i umjetnika, odabrat će najbolju fotografiju i kolekciju na zadanu temu, te selektirati radove, koji će biti postavljeni u Galeriji ‘Placa’ prilikom samog proglašenja najboljih 10.08.’22., na Dan Općine Sv. Lovreč, i biti na dispoziciji zainteresiranoj publici do kraja kolovoza.

Najbolje čekaju nagrade: 1.500 kn za najbolju, a 500 kn za drugu najbolju fotografiju. Pored toga, za najbolju kolekciju fotografija organizator će autoricu ili autora nagraditi samostalnom izložbom u prije spomenutoj galeriji.

11. Fotografski nagradni natječaj PhotoCity 2022