Otvorena Godišnja izložba članica i članova Fotokluba Color

Jučer smo otvorili Godišnju izložbu. Skupila se dobra ekipa, bilo je ča za poist i za popit. Izvrsna godina iza nas, tri velike izložbe: 18. izložba Žena, izložba Rijeka ispred objektiva na panoima na Korzu i 9. Salon Crno-bijele fotografije u Muzeju grada Rijeke.
Četri gostovanja: prošlogodišnja 17. izložba Žena u Ilirskoj Bistrici, Slovenija, zatim prošlogodišnji 8. Salon crno-bijele fotografije 100+1 u Galeriji fotokluba Split i Kulturnoj ustanovi Parobrod, Beograd, Srbija te izložba članova Fotokluba Color u Galeriji Fotokluba Zagreb.
Znate vi već mene, ja uvijek tvrdim “moglo je i bolje”…

Radionice, predavanja, razgovori i analize fotografija, izlet u Istru, trodnevni posjet dvama izložbama u Beču (Helmut Newton i Ernst Haas)…

Zahvaljujem svim članicama i članovima na uzimanju učešća u programima, zahvaljujem gospođi Heleni Srakočić i Enesu Quienu na stručnoj pomoći pri odabiru fotografija za Godišnju izložbu i 9. Salon crno-bijele fotografije…….Zahvaljujem Gradu Rijeci na financijskoj podršci. Zahvaljujem Hrvatskom fotosavezu na ukazanom povjerenju izborom u Upravni odbor i Godišnjoj nagradi koju je Klub dobio. Zahvaljujem Zajednici tehničke kulture Hrvatske na Godišnjoj nagradi.

Htjedoh napraviti još analiza fotografija, gledanja portfolia, tematskih predavanja o alatima za obradu fotografija, kompoziciji i greškama….ali nisam……. za to ovaj put ne preuzimam krivnju.
Pozdrav svima i Sretan Božić i Novu godinu
Ivica Nikolac