Tečaj fotografije – ožujak 2014.

Foto klub Color Rijeka poziva sve zainteresirane koji žele putem tečaja fotografije naučiti osnove fotografije, da se odazovu na uvodno kraće predavanje i dogovor, u četvrtak, 3. travnja 2014. godine u 19,30 sati Foto klub Color, Titov trg 6/2.

Na uvodnom predavanju će se govoriti o trendovima u suvremenoj fotografiji. Dogovorit će se  termini i vrijeme održavanja foto radionice, izbor tema koje interesiraju polaznike.

Foto klub Color organizira tečaj fotografije uz  vodstvo prof. Ivice Nikolca.

Clip_32

Ideja vodilja je da polaznici, osim klasičnog foto tečaja, ukažu i na teme koje ih zanimaju kako bi se one mogle obraditi na tečaju. Znanje stečeno na tečaju polaznici će potvrditi snimajući na terenu. Nakon zajedničkog izbora fotografija, u galeriji foto kluba Color bit će postavljena prigodna izložba fotografija polaznika tečaja.

Prof. Ivica Nikolac, nagrađivani je fotograf, autor niza samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Član žirija te selektor brojnih nacionalnih izložbi, međunarodnih salona fotografije pod pokroviteljstvom Hrvatskog foto saveza i FIAP-a.  Nositelj  počasnog zvanja EsFIAP.

Kontakt  telefon: 091/ 27 37 526,
E-mail: fotoklubcolor@gmail.com