Prvi sastanak i dogovor za izložbu članova Foto kluba Color u Zagrebu

Jesen u mom gradu
Jesen u mom gradu (I.N.)

Prvi sastanak u jesenjem sazivu održat će se u utorak, 6. rujna u 19 sati. Pozivamo sve dosadašnje članove, kao i one koji to žele postati da dođu u prostorije kluba, Titov trg 6/II. Razgovarat ćemo o fotografiji i planu aktivnosti do konca godine te dogovoriti se za izložbu u Zagrebu.

Pozvani smo od strane Hrvoja Mahovića predsjednika Foto kluba Zagreb da se kao klub predstavimo zagrebačkoj publici, 18. listopada 2022.g. u galeriji Foto kluba Zagreb.

Zajednički ćemo napraviti analizu i odabrati fotografije. One fotografije koje će biti odabrane u digitalnom obliku bit će printane u Studiju Fotofan, svaki autor plaća svoje fotke uplatom po dogovorenoj cijeni na račun kluba, a zatim klub plaća Fotofanu koji printa fotke i šalje direktno na Foto klub Zagreb.

Već printane, odabrane fotke poslat ćemo u tubi poštom u Zagreb. Datum otvorenja  je 18.10.2022. Možemo izložiti oko 60 fotografija u formatu 30×40 cm. Mogu i veći okviri ako želite, ali kažu iz Foto kluba Zagreb da moraju provjeriti točne dimenzije i prebrojiti koliko ih imaju. Foto klub Zagreb će dizajnirati i tiskati katalog. Mi ćemo poslati fotografije koje želimo izložiti.

Poslat ćemo im odmah u digitalnom obliku 10-ak fotografija koje će biti u katalogu, kratki opis izložbe, kraći tekst o klubu te popis autora.

Sve mora biti gotovo do 25. rujna kako bi kolege stigle dizajnirati i tiskati katalog. Printane fotke bi im trebale stići najmanje tjedan dana prije izložbe, da ih bez žurbe stignu pripremiti i postaviti.
Zato sav molim da svoje fotografije, printane ili u digitalnom obliku koje biste željeli uključiti u ovo predstavljanje donesete u utorak, 6. rujna 2022.g. u 19 sati. Ukoliko ne možete taj dan, javite nam možda ćemo ponoviti sastanak, u četvrtak, 8. rujna u 19 sati.

Pozdrav
Ivica