Foto radionica

Foto klub Color Rijeka poziva sve zainteresirane koji žele putem foto radionice naučiti osnove fotografije, da se odazovu na uvodno kraće predavanje i dogovor, u srijedu, 27. 11. 2013. godine u 19,30 sati Foto klub Color, Titov trg 6/2. Na uvodnom predavanju bi se zajednički dogovorilo o terminima i vremenu održavanja foto radionice, izboru tema koje interesiraju polaznike te o ostalim afinitetima polaznika radionice koji žele usvojiti nove fotografske vještine i saznati trenutne trendove u fotografiji.

foto1

Foto klub Color organizira tečaj fotografije uz  stručno vodstvo prof. Ivice Nikolca s ciljem da polaznicima tečaja i ljubiteljima fotografije prenese dio svoga stručnog znanja o fotografiji.

Ideja vodilja je da polaznici foto radionice, osim klasičnog tečaja, uz dogovor sa voditeljem, ukažu na teme koje ih zanimaju i koje bi se obrađivale na foto radionici.

Cilj ove radionice je da se polaznicima omogući upoznavanje sa današnjim pristupom digitalnoj  fotografiji, usporedbi sa analognom fotografijom, tehnikom dobivanja što boljih analognih ili digitalnih fotografija. Znanje stečeno na foto radionici polaznici bi praktični dio proveli  snimajući na terenu. Nakon zajedničkog izbora fotografija i njihove izrade, u galeriji foto kluba Color postavila bi se prigodna izložba fotografija polaznika tečaja.

foto2

Prof. Ivica Nikolac, nagrađivani je fotograf, autor niza samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Član žirija nekoliko nacionalnih izložbi, međunarodnih salona fotografije pod pokroviteljstvom Hrvatskog foto saveza i FIAP-a te selektor brojnih izložbi u zemlji i inozemstvu.  Nositelj  počasnog zvanja EsFIAP.

Kontakt  telefon: 091/ 27 37 526,
E-mail: fotoklubcolor@gmail.com